Van gepieker naar gerust en bewust leven

Online cursus

Prijsverlaging

Jouw investering is slechts 65 ipv 149€ voor 2 maanden bewuste training, met levenslange resultaten.

Deze intensieve begeleiding kan jouw leven voor goed een andere wending geven!

 • Heb je ook wel eens het gevoel geen seconde rust te vinden in je hoofd? Zelfs als je lichaam even ergens gaat zitten of liggen blijven de gedachten lustig verder doordraaien…
 •  Merk je regelmatig op dat je gedachten met je aan de haal gaan? Of ze lopen op de feiten voor of ze zijn aan het her-evalueren wat er reeds voorbij is?
 • Ben jij ook al lang op zoek naar een manier om minder tijd te verdoen met piekeren?
 • Merk je dat het gepieker zelfs negatieve gevolgen heeft op je slaappatroon, je algemeen welbevinden en dat je gepieker je regelmatig mee lijkt te sleuren in een negatieve spiraal? 
 • Heb je reeds allerlei technieken geprobeerd om je hoofd stil te krijgen en jezelf te motiveren om niet meer te piekeren en blijft het heel erg moeilijk om rust te integreren in je leven?

Dan ben je nu niet voor niets op deze pagina terecht gekomen en is deze training ideaal voor jou!

Gedachten zijn krachten

In deze training ontvang je 60 dagen lang een intensieve begeleiding met de nodige informatie, tips en een dagelijkse eenvoudige oefening die je er toe aanzet om enerzijds rust te leren ervaren en een vaste gewoonte aan te kweken om dagelijks even bewust stil te staan. Anderzijds zal je je denkpatroon leren herkennen, zelfs ook leren ontcijferen wat die terugkerende gedachten je proberen te vertellen, zodat je ook daadwerkelijk dingen kan gaan aanpakken en veranderen in je leven! Eenmaal de oorzaak weggenomen is en je meer rust, vertrouwen en zelfinzicht verkregen hebt hoeft het gepieker niet te pas en te onpas terug te keren…

In mijn eigen leven heb ik jarenlang vanalles geprobeerd om de gedachten in mijn hoofd tot rust te krijgen en meditatie, yoga en andere ontspanningstechnieken waren daar heel erg behulpzaam voor!

Toch merkte ik dat het gepieker steeds weer terugkwam en dat het wel leek alsof er een bepaalde boodschap inzat die ik duidelijk nog niet begrepen had.

Het viel me ook op dat mijn gedachten bepaalde gevoelens uitlokten en deze gevoelens weer nieuwe gedachten en telkens weer voelde ik mijn energie naar beneden getrokken worden.

Wat me ook opviel was dat zolang mijn focus bleef op die dingen die ik niet leuk vond, me zorgen baarden of me angstig maakten, hoe meer situaties in mijn leven opdoken die nog meer van die gedachten en gevoelens gingen uitlokken.

Een vicieuze cirkel waar ik doormiddel van een aantal trucjes tijdelijk even kon uitstappen, maar eens gedaan met mediteren begon het spelletje weer helemaal opnieuw.

 

Piekeren is de verkeerde kant op fantaseren

Ik merkte op dat deze piekergedachten als een automatisme opdoken op momenten dat iets me triggerde of uit mijn evenwicht haalde. Ze fantaseerden lekker in een richting die ik zelf niet bepaald als aangenaam kon ervaren.

Wat ik ook probeerde ik kon niet zomaar vermijden dat ze opeens opdoken. Ze verdringen of doen alsof ze er niet waren door me vooral op de positieve kant van de zaken te concentreren hielpen wel eventjes en dan hop… daar waren de piekergedachten weer. Als een ware kwelgeest kwamen ze telkens weer tevoorschijn.

Al de technieken die ik tegenkwam hielpen allemaal maar eventjes en niet volledig.

Eerst ging ik denken dat het wel mijn eigen fout moest zijn, dat ik gewoon niet genoeg mijn best deed en dat ik misschien gewoon wat strenger voor mezelf moest zijn…

Helaas deze aanpak werkte ook niet voor mij.

Door de gedachten proberen te vermijden en verdringen kwamen ze gewoon nog heftiger naar boven, omdat de onderliggende boodschap niet werd begrepen en er dus ook helemaal niets aan de situatie werd veranderd!

Ik leerde gaande weg dat naast het zoeken naar rustmomenten en bezigheden die me een goed gevoel gaven het ook heel erg belangrijk was om de boodschap achter het gepieker te leren ontcijferen!

Gedaan met vechten en bestrijden, gewoon simpelweg leren begrijpen wat de gedachten me wilden vertellen!

Niet door ze te gaan analyseren, veroordelen en manipuleren, maar door ze te gebruiken om mezelf beter te leren kennen!

Tijdens deze intensieve cursus leer ook jij je eigen gedachten vanuit een andere hoek bekijken en ontdek je de boodschappen of werkpunten die er voor jou inliggen!

Training kost tijd en inzet!

 

Bij het veranderen van oude patronen is het belangrijk dat je jezelf voldoende tijd en oefening gunt om de nieuwe patronen te integreren.

Volgens sommige bronnen duurt het minstens 21 dagen om een nieuwe gewoonte aan te leren en vaak lijkt het een hele opgave om jezelf er toe te motiveren om dagelijks een portie ontspanning, stilte en bewust ‘zijn’ in te bouwen.

Naast de dagelijkse drukte en de grote hoeveelheid aan taken en dingen die we allemaal willen en moeten uitvoeren, is verveling één van de boosdoeners die ons er van kunnen weerhouden om voldoende uithouding en discipline aan de dag te leggen.

Vandaar dat deze training er op gericht is om je twee maanden lang elke dag een liefdevolle prikkel te geven die je er aan herinnert om op een bewuste manier met je zelf bezig te zijn.

Het zijn gevarieerde oefeningen die verveling makkelijker zullen voorkomen en toch je leerproces grondig gaan stimuleren.

Na de twee maanden heeft je lichaam consequent een langere periode mogen proeven van een andere manier van met jezelf om te gaan en is het makkelijker om deze nieuwe gewoonte ook nog verder te zetten.

Wat mag je verwachten?

♥ je ontvangt een e-book met meer uitleg over hoe je van gepieker kan komen tot een geruster en bewuster leven

♥je ontvangt een werkboek dat je kan gebruiken om dagelijks een dagboek bij te houden en zo nog meer uit de cursus te kunnen halen

60 dagen lang wordt er een nieuwe les ontgrendeld met telkens een leuke oefening (ontspanning, bewustwording, zelfinzicht, mindfulness,…)

❤ Toegang tot een besloten facebookgroep waar je makkelijk ervaringen kan delen

Wat levert het je op?

 • meer gemoedsrust
 • een aangenamere relatie met jezelf en je omgeving
 • een ontspannen lichaam
 • minder spanningspijnen
 • minder angsten
 • meer daadkracht 
 • betere intuïtie
 • duidelijker beeld van wat je echt wil en hoe je ervoor kan gaan
 • meer voldoening van je leven
 • grotere efficientie van wat je doet
 • hopen meer tijd!
 • en nog zo veel meer…

Wat denk je?

Ben je er klaar voor?

Een simpele klik op de knop, bezorgt je een levenslange impact!

Prijsverlaging

Jouw investering is slechts 65 ipv 149€ voor 2 maanden bewuste training, met levenslange resultaten.

Dank je wel Jana,

De oefeningen en opdrachten hebben me geholpen om heel wat rustiger te zijn en veel minder te piekeren. Het doet deugd om meer ontspannen in het leven te staan!

 

anoniem

Je hebt me laten zien dat ik terug kan vliegen ipv te vallen als ik spring. Daarvoor ben ik je nog steeds dankbaar. Het leven is zo veel mooier als je dat zelf wil zien!
C.V.

Het is prettig om van thuis uit de opdrachten te kunnen uitvoeren. Het hielp me echt eraan herinneren om even tijd voor mezelf vrij te maken.

De variatie van de oefeningen maakte ze zelfs leuk om te doen!

anoniem

Dank je wel voor deze cursus! Het was een aangename manier om mezelf beter te leren kennen en vanuit meer mildheid en zelfliefde in het leven te leren staan.

Ik pas mijn favoriete oefeningen nog regelmatig toe op moeilijke momenten en ze helpen  me goed!

I.B.

Wat ben ik blij dat ik de cursus heb mee gevolgd. Ik doe nog regelmatig de oefeningen opnieuw en ze helpen me om duidelijk te krijgen wat ik voel en nodig heb. Het is ook veel makkelijker geworden om deze dingen te verwoorden naar mijn omgeving toe. Ik voel me sterker en veel rustiger nu mijn hoofd niet meer de baas is over me!
W.S.