Gratis online cursus

Vind rust in jezelf 

Is ontspannen en rust vinden in je hoofd ook zo’n uitdaging voor jou? 

Zou het niet zalig zijn als je op een week tijd meer inzicht zou hebben in je eigen energiehuishouding, zodat je er zelf ook echt vat op kan hebben en kan bijsturen waar nodig? 

Wat zou je ervan zeggen als het echt binnen jouw handbereik ligt om op 5 dagen tijd niet alleen veel meer dingen helder te hebben voor jezelf, maar ook nog eens een waardevolle tool-box in je bezit te hebben. Zodat je ook nadien nog verder aan de slag kan met de leuke tips, oefeningen, manieren om anders met stress, tegenslagen en gepieker om te kunnen gaan.  

Stel nu eens dat het echt anders kan

Zou het niet veel makkelijker zijn als je een duidelijker beeld had van jouw favoriete manier om meer rust in te bouwen in je leven. Dat je kan ontdekken dat het je echt niet meer tijd op een dag hoeft te kosten, in tegendeel zelfs?  

Mocht jij degene zijn die nog steeds denkt dat je niet in staat bent om te ontspannen, zou je wel eens heel erg verbaasd kunnen zijn van je eigen capaciteiten!
Iedereen is immers in staat om te ontspannen, als je maar de juiste manier ontdekt voor jezelf. 

Heb jij je schakelaar al ontdekt?

Een lichtschakelaar kan je toch ook niet alleen maar AAN zetten? Het is gewoon een kwestie van je herinneren en weer leren ervaren hoe je je eigen schakelaar weer af kan zetten… 

Ik heb een fantastisch GRATIS cursus voor jou ontwikkeld waar je al deze dingen mag ontdekken voor jezelf en zo in een week een prachtige basis kan leggen om zoveel meer rust in je leven te ervaren!

Gebaseerd op jarenlange ervaring

Ik deel in deze cursus graag mijn expertise en meer dan 20 jaar lange ervaring met jou. Ook ik heb trouwens aan den lijve mogen ondervinden hoe eenvoudig het uiteindelijk kan zijn om mijn eigen stress- en energieniveau zelf weer te reguleren, eenmaal de bereidheid, het doorzettingsvermogen en de acceptatie er waren om er ook echt werk van te willen maken.    

Want hoe gek het ook mag klinken, hoe graag ik ook meer rust wilde ervaren, er waren 10-tallen boycot-mechanismes die me daar van weerhielden, waarvan het grootste misschien was dat ik mijn eigen nood aan rust onderschatte, bagatelliseerde en van mezelf vond dat ik sterk moest zijn en niet teveel moest zeuren.   

Wat zijn jouw belemmerende overtuigingen ivm ontspanning en rust ervaren in je leven?

Ook hier zal je de komende tijd meer inzicht in krijgen!   

Iedereen is anders, elk lichaam is anders en vooral gevoelige lichamen hebben het o zo nodig om de tijd en ruimte te ervaren om het overaanbod aan prikkels en indrukken een plekje te kunnen geven. De dagelijkse portie rust biedt niet alleen de gelegenheid om overtollige spanningen te ontladen en weer nieuwe energie op te doen, ze helpt je telkens opnieuw weer kalibreren. Door je weer vanuit rust bewust te kunnen worden van je lichaam, gedachten en gevoelens kan je er ook zoveel makkelijker op een manier op reageren die helpend is om je stress te verminderen en weer letterlijk en figuurlijk beter in je vel te zitten.   

Het begint allemaal bij één kleine stap

Hoe beter jij je eigen noden kan voelen, hoe makkelijker het wordt om er ook zorg voor te dragen en ze zelfs naar de buitenwereld toe te communiceren.   

Deze online cursus mocht al heel wat mensen dat extra duwtje in de rug geven om anders met spanningen en stress om te gaan en weer vanuit meer rust en bewuster in het leven te staan!  

Wat mag je praktisch verwachten?

De cursus werd onlangs voor jou in een nieuw jasje gestoken, waardoor je nu nog meer waarde eruit zal kunnen halen voor jezelf.   

Een week lang ontvang je elk dag een nieuwe opdracht per mail. 

Jij hebt volledig in eigen handen hoeveel waarde je meeneemt voor de rest van je leven, want de cursus is dan wel gratis, maar bezit gigantisch veel waardevolle geschenken, waar alleen jij over kan beslissen hoeveel je er uit mee wenst te nemen voor later. Het vraagt dan ook jouw engagement om er helemaal in te duiken voor jezelf en deze week te gebruiken als opstapje om een ontspannen levenshouding op te bouwen. 

Gewoon omdat je het waard bent om je leven als nog rijker en meer ontspannend te ervaren!  

Het lijkt onwaarschijnlijk dat deze korte cursus en oefeningen een verandering in gang zetten. Ik ondervind dat ze effectief zijn, een impact hebben en veel moois brengen. Rust en bewust-zijn waardoor ik helderder kan zien en voelen wat ik nodig heb. Dat creëeren voor mezelf voelt zo goed en geeft energie. Hele kleine dingen die het verschil maken. Ik blijf ermee aan de slag en ben je heel dankbaar voor het delen van zoveel wijsheid.

H.S.

Beste Jana, Bedankt om de filmpjes te posten tijdens de online cursus. Ik maakte met jouw ontspanningsoefeningen kennis tijdens een fysieke yoga cursus. Daar leerde ik mij vooral te focussen op de ademhaling. Ik was deze technieken wat verleerd en dankzij deze filmpjes kan ik ze weer toepassen. Een tijd geleden moest ik een gastroscopie laten uitvoeren. Ik paste de geleerde ademhalings- en ontspanningsoefeningen toe tijdens dat onderzoek. De arts feliciteerde mij omdat ik zo rustig gebleven was.

anoniem

Dank je wel voor je filmpjes, oefeningen en vele nuttige tips! Ik vond het erg verrijkend!

Anoniem

Eigenlijk wil ik je alleen maar danken, omdat je rust weer even op mijn voorplan hebt gezet. Ik weet het wel, maar dikwijls is een dag zo om zonder even mezelf in de kijker te zetten. Terwijl ik het allemaal toch eigenlijk wel weet ! Hoop dat de dagelijkse rust-routine weer wat blijft plakken !

Anoniem

Ik wil je heel erg bedanken voor al je lieve en zeer diepgaande boodschappen die zeer uitnodigend zijn om tot rust te komen. vooral het leren herkennen van signalen en de me-time mogen schenken aan mezelf zonder schuldgevoel daarover te hebben ga ik zeker ter harte nemen. Elke dag eventjes uit de drukte stappen en jouw rustgevende filmpjes beluisteren zijn welkom in deze hectische tijd. Vooral het los kunnen laten van zorgen maken rond de hele situatie zoals ze is nu  op het moment….en energie putten uit kleine dagdagelijkse dingen waar ik blij van word… Je oefeningen werken enorm helend, even uit de drukte stappen en bewust tijd nemen en de pauzeknop inhouden om de batterij op te laden om er weer tegenaan te kunnen… een welgemeende dankjewel

Anoniem

Tot nu toe waren de oefeningen en info zeer waardevol. Ik kan goed tot rust komen met de muziek en bodyscan.  Het belangrijkste is dat ik er ook tijd voor neem en een rustig plekje vind.

Anoniem

Zit je nog met vragen?

Aarzel niet om me te contacteren