Bewustzijn als levensstijl…

Leven ipv geleefd worden.

Bewust je eigen keuzes leren maken aan de hand van je eigen noden en de signalen die je dagelijks in overvloed krijgt via je lichaam en emoties.

Door je bewust te worden van wat er allemaal in je leeft, waar jij je focus op richt en wat je eigenlijk echt wenst te LEVEN hier op aarde, ga je weer bewust op je eigen troon zitten!

Jij mag weer aan t stuur zitten van jouw voertuig en richting en kleur geven aan je eigen leven.

Op jouw maat gemaakte beslissingen maken, niet eerst voorgeknabbeld door je omgeving, zelfhulpboeken, goeroes en voorouders…

Jouw eigen intuïtie die weer vrijuit mag functioneren.

Je eigen kompas dat weer als betrouwbaar kan worden ervaren.

De rust, innerlijke vrede en vredige uitstraling naar de buitenwereld krijg je er gratis bovenop.

We leven in een tijdperk waar de oude regels niet meer lijken te functioneren, we lopen massaal vast op oude patronen, gewoonten en structuren.

Er is nood aan nieuwe, aangepaste vormen…aangepast aan de tijdsgeest, aan jou, aan de nieuwe mens en de nieuwe wereld waar we in aanbeland zijn…

Dat vraagt andere vaardigheden, andere gedragingen, andere gewoonten,…

En alles start bij het bewust worden…

Bewust worden van wat is, leren accepteren van wat is en de gewenste aanpassingen maken voor wat wil zijn…

Niet als een ongeleid projectiel in het wilde weg veranderingen beginnen uitvoeren, maar bewuste, doorvoelde stappen leren zetten.

Gestuurd vanuit je hogere bewustzijn…

Bewust van de onderhuidse remmingen vanuit je onderbewustzijn.

Heel bewust van de zonne- en schaduwkanten, perfect voorbereid en klaar om op het juiste moment de juiste aanpassing te maken, de meest optimale stap te zetten.

Tijdens deze voordracht geef ik je met veel liefde mijn kijk op dit fenomeen…

Op dit gouden ticket naar een bewust en vervullend leven!

Naast mijn eigen beleving, een aantal handige tips en herkenningspunten, mag je ook een moment aan den lijve ondervinden hoe heilzaam een moment van BEWUSTZIJN kan zijn!

Wil je er graag bij zijn?

Schrijf nu in via onderstaande link EN ontvang er een krachtige meditatie bij die je alvast voorbereidt op een krachtiger BEWUSTZIJN…

NIEUWE DATUM VOLGT SNEL!

Mijn eigen opening voor bewustwording en het aanmeten van een bewuste levensstijl, brachten me via interessante wegen, ontdekkingen en groei.

Het bleek zelfs 1 van mijn eigen levensmissie te zijn om het bewustzijnsproces, in al haar facetten, Bewust te observeren en ondergaan zodat ik er een handige ” format” van mocht ineensteken die ik met anderen mag delen.

Waar ik meer dan 20 jaar zelf over heb gedaan, mijn ploeteringen, vallen en telkens weer opstaan, interessante hulpmiddelen, dingen die werkten, dingen die tegenwerkten heb ik allemaal van binnen en vanbuiten mogen exploreren …

En deze dingen mag ik nu aan anderen aanbieden, in mijn online cursus “Van dwaallicht naar koningin” waarbij je op een maand tijd, deze geschenken mag ontvangen en ze als praktische handleiding en leidraad kan aanpassen naar je eigen wens en verder kan voeden, exploreren en ervan kan genieten om jezelf bewust stap voor stap te bevrijden uit de ketens van het verleden en weer als BEWUSTE creator in je KRACHT kan gaan staan!!