Donderdag 16 mei om 20.00u

Wat hebben jouw lichaam, bewustzijn, innerlijke vrede en pure levensenergie met elkaar gemeen?

Dat laat ik je graag ontdekken tijdens deze voordracht, die je kijk op jezelf en het leven grondig zal veranderen.

Dat bewustzijn je leven kan transformeren is al langer bekend.
Bewust worden van je gedachten, gevoelens, verlangens, talenten, beperkingen, overtuigingen, verwachtingspatronen, onbewuste patronen,… heeft al veel levens drastisch mogen veranderen.

Jouw lichaam en vooral het lichaambewustzijn en in de diepste lagen je kernbewustzijn vormen hier een enorme meerwaarde in.
Hoe bewuster jij aanwezig bent in je lijf, hoe bewuster jij je zintuigen inzet, hoe subtieler jouw sensoren werken om informatie op te pikken in en om je heen, hoe meer je letterlijk en figuurlijk in evenwicht zal zijn in je leven. En hoe eenvoudiger het wordt om de subtiele signalen op te pikken, die je op een zachte manier de weg van je hart wijzen.

Hoe bewuster jij jezelf ervaren kan, hoe minder energie en kracht je zal verspillen en hoe minder vaak je zal worden overgenomen door je overlevingsreacties, die een ontspannen en bewust leven in de weg staan.

Kernbewustzijn helpt je de meest zuivere vorm van veerkracht herontdekken in jezelf.

Bovendien, hoe diepere lagen je in jezelf leert ervaren, hoe ruimer ook je bewustzijn zich kan uitstrekken naar de onzichtbare lagen van het bestaan en de pure, zuivere leiding die je vanuit de bron van je bestaan kan ervaren.

Wil jij ook graag bewuster LEVEN en ontdekken hoe je de sleutel van bewust ZIJN weer kan ontdekken en benutten in jouw leven?

Kom tijdens deze voordracht ervaren hoe die gouden sleutel je helpt bevrijden uit de gevangenis in je hoofd, de omwalling van je hart, de starheid van gewoontes en overtuigingen en het harnas dat échte verbinding in de weg staat.
En herontdek hoe bewustzijn tegelijkertijd jouw golden ticket is om steeds meer vanuit afstemming te leven.

Het leven wacht op je om maximaal geleefd te worden, vanuit rust, vrede en eenvoud.

En als kers op de taart, zullen de veranderingen in je eigen leven een zachte rimpeling geven in al je relaties en dus ook naar de levens van anderen toe…

Locatie: Smisberg 5, 3700 Tongeren

Bijdrage: 20€

inschrijven: info@janaschoefs.be