Workshop: emotioneel vrij zijn

Maandag 31 juli om 19.30u

Op maandag 31 juli gaat er weer een nieuwe sessie door van emotioneel vrij zijn. Reeds de zesde op rij en de honger naar meer is nog steeds groot genoeg om lekker verder te blijven gaan!

In een besloten groep gaan we op een zachte en laagdrempelige manier aan de slag met het daadwerkelijk “doorvoelen” van emoties.
Ook deze sessie zal de nadruk vooral liggen op het ontdekken van de diepere lagen van behoeftes onder je gevoelens. Zodat je niet alleen jezelf beter leert kennen dan ooit tevoren, maar ook ECHT het verschil kan leren maken in je eigen leven. Behoeftes die ingevuld worden op een gezonde manier, zullen leiden tot diepere lagen van ontspanning, rust, tevredenheid, veiligheid, LIEFDE, …

Waarom bewust willen voelen?

Bewust omgaan met emoties en gevoelens is iets compleet anders dan het nadenken over gevoelens, controleren of onderdrukken van gevoelens, verdrinken in emoties, emoties uitstorten over anderen…
Het is in mijn eigen leven de belangrijkste stap naar zelfbevrijding geweest. Het maakte een hele andere laag van LEVEN, genieten, groeien, in relatie staan tot mezelf, de ander en het leven mogelijk.
Vaak laten we onbewust ervaringen, patronen, invloeden uit onze kindertijd een stempel zetten op wie we denken dat we zijn, moeten zijn of kunnen verwachten van ons leven.
Maar al te vaak zijn het de stemmetjes die intern gewekt werden in onze prille jeugd die nu nog steeds bepalen hoe we ons gedragen, wat we ergens van vinden en wat we doen.
Het is niet uitzonderlijk dat we op volwassen leeftijd stiekem nog steeds aan het wachten zijn en hopen op die erkenning, steun, liefde, vertrouwen, goedkeuring van buitenaf.

Zelfliefde als basis van alles in je leven

Het signaal dat het oké is om te zijn wie we zijn, te doen wat we doen en als het enigszins mogelijk is ook nog een beetje gelukkig te mogen zijn.
Hoe vaak ging jij je gedrag aanpassen uit angst voor de reactie van de ander?
Hoe vaak voelde jij je slecht omdat de ander je niet begreep of er niet voor je was op dat moment waar je je helemaal machteloos en alleen voelde?
Ben je trouwens al ooit iemand tegengekomen in je leven die deze rol ook echt voor je kan invullen?
Heb je er al ooit bij stilgestaan of het überhaupt mogelijk is dat een ander, die eigenlijk ook zijn eigen leven en uitdagingen heeft, in staat zou kunnen zijn om dit te doen?
Vraagt dit verlangen in se al niet om teleurstelling vroeg of laat?
Tenzij je leert die persoon voor jezelf te zijn.
Door ECHT naar jezelf te leren luisteren!
Door ECHT te leren voelen en doorvoelen wat iets met je doet
Door hierdoor als vanzelf meer zicht te krijgen op je echte behoeftes EN de angsten die je weerhouden om ze ook echt te vervullen
Door de meest liefdevolle, begripvolle, ondersteunende persoon voor jezelf te zijn, die je ooit zou kunnen tegenkomen in je leven.

Lijkt dit onmogelijk?

Ik weet uit ervaring dat het wel degelijk mogelijk is, om ondanks de niet altijd te voorkomen stormen en hobbels op de weg, een steeds grotere vorm van innerlijke vrede te ervaren in je leven.

Krijg je het zo gratis en voor niks in je schoot geworpen?

Nee.

Het vraagt om bewustwording,
oefening, de keuze elke dag opnieuw om jezelf nog dieper en onvoorwaardelijker te leren kennen en liefhebben.

Omdat dit in mijn leven zo een belangrijke sleutel is geweest,
omdat ik weet hoe beangstigend, verwarrend en onwennig het kan voelen als je hier mee kennis begint te maken,
deel ik heel graag mijn expertise en ondersteuning met jou.

In de vorm van workshops waar we echt heel praktisch met deze materie aan de slag gaan.
Mensen uit mijn abonnementsgroep “zielsdiep menszijn”, kunnen gratis deelnemen.

Om ook andere mensen de kans te geven om zich hierin te kunnen verdiepen stel ik het ook open voor wie enkel deze workshop(s) wenst te volgen.
Voor 25 euro kan je deelnemen en er voor kiezen om heel bewust met je eigen emotionele knopen of vragen aan de slag te gaan.

Ik ben al heel erg lang bezig met healing en andere dingen die mensen weer in contact brengen met zichzelf en het leven, geen enkele vorm voelt voor mij zo puur, efficiënt, direct, haalbaar, aards als jezelf bevrijden van de emotionele balast, door haar in rust te leren hanteren.

Ben jij klaar om NU voor je mooiste leven te kiezen ipv te wachten tot iets buiten je er de toestemming toe geeft of het je in de schoot werpt?

Schrijf je nu eenvoudig in via de link hieronder en dan kan ook jij er op 31 bij zijn om een nieuwe wereld in jezelf te leren ontdekken.