Workshop: Geen betere plek om te zijn dan het NU

Een praktische workshop over bewust in het NU zijn

Wist je dat door bewust je lijf te voelen en alles wat er op DIT moment leeft in jou aan gevoelens en gedachten, je ook écht een gigantische impact kan leren hebben op je spanningsniveau, energieniveau, geluksgevoel, concentratie, efficiëntie, en ja zelfs op wat er in je leven plaats vindt? 

Hoe bewust ben jij aanwezig in je lijf door de dag heen?
Misschien ben jij een geboren zenmeester en is dat voor jou kinderspel …
of misschien heb jij toch net zoals ik moeten leren om meer “bewustzijn” te steken in alles wat je zegt, doet, ervaart in je leven.
Het is een reis met vallen en opstaan, verdwalen en weer thuiskomen, telkens opnieuw nieuwe, diepere lagen en aspecten van bewustzijn leren ontdekken en ermee leren spelen.

  • Het hielp me om van een onbewuste staat van “automatisch overleven” steeds meer te landen in een leven dat elke dag meer en meer ten volle geleefd wordt.
  • Waar ik vroeger stelselmatig over mijn eigen grenzen ging en liet gaan, is er nu een steeds helderder aanvoelen van waar mijn grenzen, noden en mogelijkheden liggen en wordt het ook zoveel makkelijker om daar op een ontspannen manier bewuste keuzes in te maken.
  • Waar ik vroeger “sterk” probeerde te zijn, is er nu steeds meer een ontspannen kracht aanwezig.
  • Waar ik vroeger wegkeek van mijn angsten en dingen ging uitstellen, bestrijden en vermijden is er steeds meer een ontspannen vertrouwen aanwezig.
  • Als ik vroeger onderuit ging bleef ik soms weken, maanden, ja zelfs jaren gevloerd en liet ik mijn dromen aan me voorbij gaan, terwijl er nu zoveel mogelijkheden blijken te zijn die het opstaan niet alleen makkelijker maken maar ook nog eens daadwerkelijk een andere koers helpen varen.

Dat en zoveel meer mocht ik in mijn eigen leven heel bewust ervaren als beloning voor mijn bewustere levensstijl.
Een avontuurlijke reis die me nog elke dag op plekken brengt waar ik nooit eerder was.

In mijn praktijk en de cursussen die ik mag geven zag ik al zoveel levens andere wendingen krijgen alleen al maar door die ene eenvoudige keuze “bewust willen worden van wie je eigenlijk echt bent”
Van daaruit wordt het zoveel eenvoudiger om je potentieel tot bloei te laten komen, om zelf weer achter het stuur van je leven te kruipen zonder in de controlemodus te schieten.

In deze workshop deel ik heel graag een aantal van mijn eigen ervaringen, praktische tips en vooral bewuste ervaringsmomenten, waar jij ook weer even aan den lijve kan ervaren hoe jouw kracht en zoveel potentieel recht onder je neus op je liggen te wachten in het nu.

Na de workshop krijg je bovendien ook 15 dagen lang dagelijks een mailtje in je mailbox met een korte, eenvoudige oefening die je ondersteunt om bewuster in het NU aanwezig te zijn.

Een aantal vragen die je helpen “bewust” worden van waar jij op dit moment staat in je leven:

  • Hoe bewust ben jij aanwezig bij de ander als je in gesprek bent en hoe bewust blijf je nog in contact met jezelf in dat zelfde gesprek?
  • Hoe bewust ben jij met je aandacht bij wat je aan het doen bent? Kan je in alle eerlijkheid zeggen dat je focus helemaal ligt op wat je doet en hoe jij dat ervaart? Of betrap ook jij jezelf er regelmatig op dat je aandacht druk bezig is met analyseren, terugkijken naar wat voorbij is of vooruitlopen naar wat er nog komen gaat?
  • Hoe bewust geniet jij van wat je in en om je heen ervaart door de dag heen?
  • Hoe bewust steun jij jezelf op momenten dat je nood hebt aan wat extra aandacht?
  • Hoe bewust ben jij je van je gevoelens, gedachten, gedrag en vooral van wat ze je vertellen over je diepste verlangens, angsten en ingewortelde overtuigingen en patronen die je niet langer dienen?

De laatste jaren heb ik heel bewust nog meer gewijd aan het me nog méér verdiepen in ontspannen en bewust leven.

Ik sta te popelen om ook jou van deze wereld te laten proeven!

Ben jij er ook bij?

Wil jij graag aanwezig zijn in de live workshop op vrijdag 8 april om 19 uur?

Inschrijven kan via mail naar info@janaschoefs.be

Je reservatie is definitief na het betalen van 25 euro op rekeningnummer BE48 3770 2143 6027 met vermelding van naam en workshop bewustzijn

Kom je met twee? Dan betalen jullie 45 euro per twee ( ipv 50 euro)

De plaatsen zijn beperkt, dus aarzel niet te lang met inschrijven als je deze kans niet wil missen!

Locatie: Yogacentrum

               St Truidersteenweg 198 

               3700 Tongeren