Donderdag 10 juli van 13-17 uur

Ben jij nieuwsgierig naar energie en wil je jouw capaciteit om haar gewaar te worden en er bewust mee samen te werken vergroten?

– Wil je graag de subtiele signalen van je lichaam én je essentie duidelijker leren oppikken? En je sensitiviteit nog meer leren ontplooien?
– Wil je graag bewuster kunnen ervaren welke impact bepaalde woorden, gedachten, gevoelens op jouw energie hebben? En hoe je hier liefdevol mee kan samenwerken om de energie te transformeren en haar je niet langer onbewust onder de duim te laten houden?
– Wil je graag meer ruimte maken voor je zuivere intuïtie, de stem van de pure essentie in jou? En ontdekken hoe je heel bewust en eenvoudig energie kan (voelen) ontladen, opladen, verschuiven, in beweging laten komen?

Op woensdag 10 juli om 13 uur krijg je de unieke kans om in een heel klein, exclusief gezelschap te proeven, spelen, genieten van energie.

Ik laat je aan de hand van praktische en eenvoudige lichaamsoefeningen, bewust bewegen, visualisaties, ademhaling, klanken en het gebruik van gerichte aandacht weer op een laagdrempelige manier kennismaken met jouw aangeboren capaciteit om het ontastbare weer tastbaarder te maken voor jezelf.

Je ontdekt hoe je via je “biosense”, je zintuigen die naar binnen gericht zijn, weer een opening kan creëren voor het steeds bewuster ervaren van een wereld, die je al langer weet dat die er is, graag beter zou willen leren kennen, maar nog niet goed weet hoe er bewust contact mee te maken op een eenvoudige manier. Of misschien wil je gewoon je huidige contact ermee nog verder verdiepen…

Ontdek aan den lijve hoe jouw LEVEN is opgebouwd uit energie en hoe je vanuit het bewust samenwerken met deze energie een nieuwe, zachte, doch krachtige manier van leven kan herontdekken voor jezelf.

Ik kijk er al naar uit om samen te genieten van het ontwaken van de eigen unieke communicatiestijl met de meest essentiële laag van je zijn: de energie die door je stroomt en waaruit jij, je gedachten, gevoelens, gedrag zijn opgebouwd.

Wil je er graag bij zijn?
Aarzel niet te lang om je plekje te reserveren! info@janaschoefs.be

Jouw bijdrage voor deze middag is voor deze ene keer slechts 57€!