Workshopreeks: energize your business

NIEUW: start op 25 januari 2024

Exclusieve workshopreeks voor bezielde ondernemers, die hun zaak willen leiden vanuit “afstemming” en een ontspannen en bewuste levenshouding.

De flow en energie in je zaak zijn onlosmakelijk verbonden met jouw relatie met jezelf, je zaak en alles wat er mee te maken heeft!In deze boeiende en vernieuwende workshopreeks gaan we op laagdrempelige manier onderzoeken hoe jouw relatie met deze verschillende aspecten momenteel is en hoe je ze eenvoudig kan verbeteren!

Praktisch:

Vijf live workshops in groep, die de energie weer gezond helpen stromen in jezelf en in je zaak!
Vijf donderdagen van 13-16 uur

25.01.24 : workshop 1: je relatie met je zaak
22.02.24: workshop 2: je relatie met je visie en missie
21.03.24: workshop 3: je relatie met je klant
25.04.24: workshop 4: je relatie met geld, succes en waarden
23.05.24: workshop 5: welke energie laat je leiden in je zaak?

Investering:

545€ incl btw

Locatie:

Smisberg 5,
3700 Tongeren

 Wat mag je verwachten?

 • Wil jij graag (terug) meer vreugde ervaren in het ondernemen?
 • Wil jij het piekeren en de stress je levenskwaliteit niet langer laten overschaduwen?
 • Ben je op zoek naar een gezondere work/life balance?
 • Wil je graag meer feeling krijgen met je ware missie en de passie die je tot ondernemen dreef?
 • Wil je meer vanuit vertrouwen kunnen handelen in je onderneming?
 • Wil jij je meer laten leiden door je intuïtie en innerlijke leiding in het nemen van (de moeilijkste) businesskeuzes?
 • Wil je graag meer rust ervaren ook al zijn er nog heel wat taken af te vinken en verantwoordelijkheden te dragen?
 • Wil je weer helder krijgen waar je dingen kan delegeren?
 • Wil je meer zicht hebben op je EIGEN waarden en normen in het ondernemen en niet langer de dertien in een dozijn zijn?
 • Wil je graag helderder krijgen wie jouw ideale klant is en welke dingen je nu écht wenst aan te bieden in je zaak?
 • Wil jij ontdekken hoe een gezonde mindset en andere vrouwelijke kwaliteiten je zaak ten goede kunnen komen?
 • Wil je je eigen energie en die van je zaak weer vrij laten stromen?

Dan is deze workshopreeks precies wat jou weer een gezonde energieflow kan helpen ervaren!

– Tijdens deze workshop nemen we samen onder de loep waar de energie niet optimaal stroomt in je zaak.
– Krijg meer helderheid over onderliggende stoorzenders in de vorm van onbewuste angsten, overtuigingen, vooroordelen, niet helpend gedrag, verwachtingspatronen, onvervuldebehoeftes, onevenwicht tussen geven en ontvangen, onevenwicht in work/life balance,…
– Ontvang de nodige tips en tools om vanaf nu je relatie met je zaak op een gezonde manier te voeden en verzorgen!

Je zaak is immers een verlengstuk van wie jij bent en net zoals elke andere relatie is er heel wat zorg, liefde, begrip, geduld, communicatie nodig om deze relatie en beide partijen te laten floreren!

 

 

Deze workshop focust vooral op het (weer) helder krijgen van jouw unieke visie, missie en de passie die je voelt in en voor je zaak!

Ondernemen zonder heldere visie is als reizen zonder bestemming en kompas. Dat kan een tijdje avontuurlijk en leuk zijn, maar zal je niet altijd brengen op die plekken waar je van droomt.

Ontdek tijdens deze workshop waar jouw echte passie ligt.
Herinner je de ware reden waarom je wilde ondernemen.
Onderscheid welke waarden en normen de jouwe zijn en welke je volgt uit gewoonte
Ontdek waar je nog trouwer mag blijven aan jouw visie

Op het einde van de workshop heb je jouw koers weer zoveel helderder en heb je een aantal handige tools om het steeds meer uit te zuiveren en weer bij te sturen als je nog eens afwijkt!

Je bent je zoveel meer bewust van je meest oprechte behoeftes en kan bewust aan de slag met het trouw blijven aan die behoeften in alles wat je onderneemt. Nieuw gedrag brengt nieuwe resultaten!

 

In deze workshop zoomen we in op je relatie met je (ideale) klant.

– krijg weer helder voor wie je dit doet
– krijg helder wat je ideale klant nodig heeft
– erken welke waarde jij te bieden hebt en hoe jij het leven van je klant kan veranderen
– krijg een helder beeld over jouw unieke manier van communiceren, jouw ideale tools en media
– ontdek je eigen remmingen en blokkades en leer ze weer speels overwinnen
– ontdek hoe jij nog authentieker jezelf kan zijn in je relatie met je klant
– krijg weer plezier in het aanbieden van jouw waarde en diensten!

Tijdens deze workshop besef je nog wat dieper hoe verbonden jij en je zaak zijn. Thema’s die je in persoonlijke relaties op privévlak ervaart, zullen ook verschijnen in jouw relatie met je klant, medewerker, werknemer,…

Ook maak je kennis met de spiegels die je ontmoet in je relatie met je klanten en hoe je daar op een gezonde manier mee kan werken.

Deze workshop is een heel belangrijke om de energie vrijer te laten stromen in je zaak!

Er zijn vaak heel wat (onbewuste) overtuigingen, remmingen, vooroordelen, gedragingen,… die je relatie met geld vertroebelen en krampachtig maken, waardoor de energie niet langer vrij kan stromen.

Je krijgt de nodige inzichten die je helpen om op een meer ontspannen manier om te gaan met je materiële overvloed (of het ontbreken ervan) en weer meer oog te krijgen voor alle andere vormen van overvloed die je zelfstandige onderneming je brengen kan!

In deze workshop krijg je tevens ook een beter beeld van de impact van gedachtenkracht en hoe je deze niet langer onbewust je leven en job zwaarder laat maken dan nodig is.

Als kers op de taart mag je in deze workshop nader kennismaken met twee heel belangrijke invloeden in jouw leven.

Twee belangrijke aspecten van jouw menszijn, die de leiding kunnen hebben over jouw gedachten, gevoelens, energie, gedrag en dus ook jouw relatie met je zaak!

Leer het verschil ervaren tussen je laten leiden door je ego (met al haar angsten, conditioneringen, controledrang, stigmatisering, oordelen, overlevingsmechanismes, collectieve invloeden,…) en je hogere zelf dat eigenlijk ooit het eerste deel was van jou dat jouw droom voor een eigen zaak had opgepikt!

Ontdek waar jij je meestal door laat leiden en ervaar aan den lijve hoe je steeds meer kan samenwerken met je intuïtie, je hogere zelf.
Ontdek hoe je je “goddelijke zakenpartner” nog meer de leiding kan geven over je zaak, vooral op die momenten dat het allemaal wat moeilijker loopt!

We gaan in deze workshop ook heel bewust aan de slag met een eenvoudige techniek om sneller uit de greep van het ego te komen op momenten dat je nood hebt aan zuivere steun en extra energie!

Waarom zou een gezonde energieflow niet mogen ontbreken in je zaak?

Jouw zaak is jouw “baby”

Jouw onderneming is een verlengstuk van wie jij bent.
Het is ontstaan vanuit een droom, een passie, een onverklaarbare drive om iets in de wereld te zetten. Het is jouw “baby” die jouw liefdevolle zorg en aandacht nodig heeft. In goede én minder goede tijden!

Geduld, een gezonde voedingsbodem en leefomgeving, de juiste voeding zijn belangrijk.
Het vraagt om inzet, vertrouwen, zichtbaarheid, een mooie dosis gezond verstand en tegelijkertijd een onbevooroordeeld en onwrikbare intentie om koste wat kost die baby te geven wat hij nodig heeft om te kunnen groeien en zijn potentieel te ontwikkelen!

Net als een baby een ouder nodig heeft, die zichzelf goed verzorgt en zich laat leiden door liefde heeft ook jouw zaak jouw liefdevolle aanwezigheid en inzet nodig om te kunnen openbloeien tot een succes.

Ondernemen is meer dan een businessplan maken en volgen

Het financiële plan, de strategische stappen, hippe marketingtrucjes, logisch bedachte stappenplannen en blindelings “keihard” werken zullen je niet per se brengen waar je zo naar verlangt als er niet voldoende ruimte is in jouw relatie met je zaak voor ontspanning, vertrouwen, geloof in jouw waarden, de waarde die je te bieden hebt, het helder bewaken van jouw missie en deze zo zuiver mogelijk “leven”, het benaderen van de klanten die echt bij jou passen,…

Als je deze binding niet voldoende eert is de kans meer dan reëel dat jouw zelfstandige onderneming minder vreugde zal brengen dan je initiëel hoopte! Meer nog, je relaties, gezondheid, gemoedsrust en zelfs de “overleving” van je zaak kunnen er wel eens aan een zijden draadje door komen te hangen.

Er zijn verschillende soorten ondernemers, net als er verschillende soorten mensen zijn

Misschien ben je een geboren ondernemer met oog voor de gaten in de markt, draai je een fantastisch mooie omzet en ervaar je het ene succes na het andere, maar ben je overwerkt, gaat je gezondheid wankelen, heb je geen tijd voor je gezin, betrap je jezelf erop dat je steeds minder vreugde ervaart in wat je doet en voel je het juk zwaar op je schouders wegen. Je hebt de luxe om in een prachtig huis te wonen, met een blitse auto te rijden, je heerlijke reisjes te veroorloven naar luxe-oorden, maar de rust die je zo verlangt blijkt buiten handbereik te blijven. Je voelt je het ene moment in overdrive en het andere volledig leeglopen of zelfs uitgeput. De energie stroomt niet helemaal  zoals ze zou kunnen stromen.

Of misschien ben je een ondernemer die niet vanuit een ondernemingsdrang de stap zette naar het zelfstandig zijn. Misschien voelde je eerder een diepe drive die je niet meer kon negeren om datgene waarvoor je zoveel passie voelt te delen met de wereld. Het creatief bezig zijn, het inspireren en je gaves ten dienste stellen van een hoger goed geeft jou de meeste vreugde.
Maar je voelt je keer op keer onderuit glijden omdat je een haat-liefdeverhouding ervaart met de meer technische kant van het ondernemen, het plannen, de cijfertjes, het verkopen zelf,…
Je sleurt je er op wilskracht doorheen, volgt de stappenplannen die voor anderen lijken te werken, zegt vaker “ja” tegen businessaanbiedingen die je niet echt liggen omdat ze wel geld in het laatje brengen en voelt jezelf steeds meer afdwalen van je missie, je passie, jezelf,…
Ook hier stroomt de energie niet helemaal zoals ze zou kunnen stromen.

Misschien ervaar je het minder extreem en bevind je je ergens meer in het midden van deze glijdende schaal.
Maar VOEL jij op dit moment de vreugde, de dankbaarheid, de vrijheid, de rust en de voldoening die je zou mogen ervaren in jouw situatie?

Hoe is jouw relatie met je zaak en de ondernemer in jou op dit moment?

Neem je voldoende tijd om te genieten van waar je mee bezig bent?
Ga je geduldig om met de zogezegde “faalmomenten” om ze te leren ombuigen naar succes?
Geeft je zaak je nog minstens zoveel energie als dat jij er insteekt?
Blijf je haar en je dromen trouw? Ook op momenten dat het even wat minder vlot loopt?
Durf je je bijscholen, hulp vragen, delegeren waar nodig?

Kan je op dit moment zeggen dat de energie stroomt zoals ze zou mogen stromen?

Als het antwoord op bovenstaande vragen overwegend “nee” is, ben je op de juiste plek op het juiste moment en vertel ik je graag wat meer over “energize your business”