Zielsdiep-menszijn

ledenpagina

zielslief mens-zijn

Wat ontvang je zoal in dit abonnement?

- online leeromgeving met nu reeds ruim 50 exclusieve video's ivm wet van aantrekking, bewustwording, relatiespiegels, ontspannen en bewust in het leven staan

- maandelijks een meditatie of yogales online of via geluidsbestand

- maandelijks een vraag/antwoord moment

- exclusieve online cursussen alleen voor leden : de kracht van op maat gemaakte affirmaties, laat je angsten vrij, leef je droomwereld, ...

- 20 % korting op het online aanbod

- persoonlijke ondersteuning in de groep

- een liefdevolle community, waar je op een speelse en liefdevolle manier een bewuste lifestyle gaat omarmen

-NIEUW:

Maandelijks minstens één praktische oefensessie rond één van volgende thema's:
  • spiegels in je leven
  • bewust werken met gedachtenkracht
  • emotionele rust creëren
  • spelen met energie

Ben je klaar voor het grote werk?

Ben je reeds langer bewust aan de slag met persoonlijke groei, spiritualiteit, de wet van aantrekking, en allerlei vormen van bewustwording?

Je hebt misschien al heel wat dingen in je leven ontdekt waardoor je nu al zo veel makkelijker met je emoties, gedachten, fysieke ervaringen en omstandigheden kan omgaan en toch heb je misschien het gevoel dat er iets ontbreekt. Misschien heb je al ervaren dat het vooral tijdens het mediteren, het uitvoeren van ontspanningsoefeningen, doen van cursussen, lezen van bepaalde boeken, buiten in de natuur of in de ideale omgeving makkelijker is om je energie hoog te houden en een gelukzalig gevoel te ervaren tot dat...

Integreren van het geleerde in het dagelijkse leven

De kans is heel groot dat het gelukzalige gevoel soms weer even snel verdwenen lijkt zodra je weer in het “ echte” leven belandt, waar al die tegenwerkende energieën en personen en omstandigheden roet in het eten lijken te strooien.

Zou het niet heerlijk zijn als je ipv deze buitenwereld proberen te vermijden, controleren of veranderen, de inzichten en vaardigheden zou kunnen ontwikkelen om er van binnenuit voor te zorgen dat de buitenwereld niet meer storend hoeft te zijn? Om de obstakels weer te kunnen ervaren als de rijke geschenken die ze zijn.

Het zijn gouden parels op jouw pad naar innerlijk leiderschap en soevereiniteit. Het is alleen een kwestie van ze te herkennen en ze dankbaar te verwelkomen in je leven om het goud zichtbaar te maken.

 

Liefdevolle transformaties

In deze groep gaan we heel concreet en praktisch aan de slag met het herkennen en transformeren van de energieën in jou. De energie die je lichaam is, die je gedachten en gevoelens zijn, die je beperkte overtuigingen en zielenwonden zijn, die je schaduwen en zonnekanten zijn,…

Weer contact leggen met het bewustzijn achter de ervaring en dat in een veilige liefdevolle context, voor slechts 35 euro per maand.

De meest laagdrempelige manier om zo intensief en langdurig met mij aan de slag te gaan!

 

Wat mag je zoal verwachten?

In de groep gaan we dus een stapje dieper, we gaan heel bewust aan de slag met de wet van aantrekking, bewust creëren, energie opbouwen en transformeren,... het écht weer bewust  leven van echte spiritualiteit.

De groep  "Zielsdiep mens-zijn" heeft als doel om een veilige uitvalsbasis te creëren waar écht de diepte ingegaan kan worden. Waar gelijkgestemden elkaar kunnen ondersteunen en het dus een stuk eenvoudiger wordt om je eigen energie weer te verhogen.

Op deze manier zal uiteraard ook de groepsenergie verhogen en gebeurt er lichtwerk van de hoogste graad.

Harmonie tussen de hemel en aarde in jou

Het is een plek waar we bewust "gaan" voor doorleefde spiritualiteit, de wetenschapper en mysticus mogen elkaar weer liefdevol ontmoeten en de alchemist in jou wordt gewekt.

Gedaan met het spirituele bestaan te verheerlijken boven het aardse, of omgekeerd, nu is het tijd voor de integratie van beiden, die eenheid en heelheid in jezelf bloot zal leggen.

Door de menselijke "schaduwen"  heen bewegen, oude angsten, patronen, overtuigingen, ego-frequenties durven aankijken en ze op die manier transformeren en integreren in jezelf... 

Aan de hand van opdrachtjes, informatie, filmpjes waarin ik deel over mijn eigen ervaringen, oefeningen, meditaties, energetisch werk allerhande, schrijven, klanken,... alle mogelijke tools die er het meest gepast voelen op het moment.

Groeiend aanbod, waarin jij een prachtig aandeel hebt

Bovendien zal deze groep groeien samen met de deelnemers en zal de inhoud van het aanbod en de manier waarop het gedeeld wordt variëren...

Wat zeker ook op het programma staat zijn vraag en antwoordsessies, die anoniem beantwoord kunnen worden waardoor je persoonlijke diepgaande feedback, prikkeling en inzichten kan ontvangen terwijl je niet individueel in gesprek met me bent. De antwoorden of ondersteuning die jij zo ontvangt, kunnen dan ook nog eens van onschatbare waarde zijn voor de anderen.

Co-creatie met een grote C.

Kortom het omvat het beste van het beste, dat ik je te bieden heb in abonnementsvorm... 

Extra

Bovendien zullen er regelmatig exclusieve mini-cursussen of opdrachten ontwikkeld worden in deze groep, die allemaal beschikbaar blijven voor jou, zolang je lid bent!

Als lid mag je daarnaast ook nog eens genieten van  een speciale ledenkorting op de grotere cursussen die ik aanbied. 

 

Ik vind de groep zielsdiep heel waardevol omdat ik jouw zachte aanpak heel erg fijn vind, het voelt heel persoonlijk aan ook doordat ik veel ‘herken’ van wat je vertelt.
Er komen verschillende thema’s aan bod en omdat ik door het abonnement ‘herinnerd’ wordt aan en bezig blijf met deze thema’s en m’n persoonlijke groei is deze kleine maandelijkse investering het voor mij heel erg waard.

C.P.

Luxeversie:

 

Naast al het bovenstaande krijg je voor de luxeversie van 125 € per maand er maandelijks een 1 op 1 contactmoment met mij bovenop. ( een coachcall van 1 uur via whatsapp, skype of messenger)

Waar ik je ondersteun om op een constructieve manier de afgelopen maand te evalueren en zo je aandachtspunten nog helderder te krijgen.
Waar we nog dieper in kunnen gaan op specifieke vragen,
waar je op maat gemaakte aandachtspunten ontvangt,
of waar er ruimte is voor een individueel healingmoment,