Zielsintegratie

privébegeleiding- ontspannen en bewust leven

Deze sessies zijn diep-transformerende healing-sessies voor gevoelige zielen, die oude zielenwonden wensen te transformeren, die vaak al verschillende levens met hen meereizen.
De ziel krijgt op deze manier de kans om zich als steeds meer “HEEL” te ervaren.

Wat brengt het je?

– meer inzicht in de thema’s die je afremmen in je leven
– extreem diepe ontspanning
– energiestagnaties trillen los en energie komt in balans, waardoor je je letterlijk weer energieker voelt
– je ervaart een diepe connectie met de bron en de Goddelijke hulp die er voor jou beschikbaar is en je hogere zelf
– een groter contact met je eigen intuïtie
– krachtiger herinneren wie je in essentie bent en wat je
hier komt doen op aarde
– oude gedragspatronen die makkelijker overstegen
  kunnen worden
– je ervaart meer innerlijke rust en vertrouwen en je relatie met de buitenwereld wordt harmonieuzer

 

 

Hoe weet je of je een oude zielenwonde hebt die nog steeds heel erg actief is?
Als je bijvoorbeeld al heel veel persoonlijk ontwikkelingswerk deed, op gelijk welke manier, ivm beperkende patronen of zich steeds herhalende pijnlijke situaties in je leven en ze blijven te pas en te onpas terug opnieuw opduiken. De heftigheid waarmee deze oude pijn naar boven komt is niet in proportie met wat je je kan herinneren dat er in dit leven gebeurde om deze wonde te helpen ontstaan, dan is de kans heel erg groot dat het over een oude zielenwonde gaat.

Een wonde die je ziel al heel erg lang met zich meedraagt en waar je een aantal overlevingsmechanismes op hebt ontwikkeld, die je proberen te beschermen, maar die je in feite afremmen om je leven te leiden, zoals het nu geleefd wil worden.

Het is namelijk zo dat je als ziel de kans krijgt om oude thema’s te overstijgen, te integreren of transformeren in je leven. De ziel komt steeds meer tot volwassenheid.

 

Deze diep transformerende sessie duurt minstens 1,5 uur.

Er vindt een rechtsreekse traumahealing plaats van je diepste zielenwonden. Tijdens deze intensieve, doch zachte energetische gesprekssessies gaan we samen rechtstreeks in gesprek met de diepste blokkades in je ziel, die je steeds opnieuw in dezelfde zelfdestrucieve patronen doen belanden en je klein houden. Ik ondersteun je door een veilige omgeving te creëren, waar ik je help om de loskomende energieën en emoties te kanaliseren, soms krijg ik inzichten door die ik met je mag delen, soms is de informatie uitwisseling louter energetisch, met of zonder het gebruiken van klanken ( lichttaal)

Je diepste wonden vormen de basis van je grootste angsten, waar je moeilijk verandering in kan brengen op rationele manier. Door deze wonden de aandacht en erkenning te geven die ze nodig hebben komen er ook in familielijnen weer dingen in beweging, die vaak al eeuwen vastzaten.

Dus ook bepaalde patronen die je herkent bij jezelf en je kinderen kunnen hierdoor in beweging komen en transformeren.

Door jezelf te bevrijden van de gestagneerde energie en de overtuigingen en patronen die daardoor in je celgeheugen werden opgeslagen, bevrijd je ook alle andere betrokken partijen in heden, verleden en toekomst.

Er wordt een voelbare brug geslagen tussen je onderbewuste en je hogere bewustzijn en je ervaart hoe je al je aspecten weer kan integreren in je menselijke vorm. Je ervaart in levende lijve dat alles in je aanwezig is en dat je altijd al HEEL was.

Doordat de blokkades bewust worden opgelost komt er meer ruimte voor je intuitie en het vorm geven van je volle potentieel hier op aarde.

Gedaan met klein spelen, gewoon steeds meer authentiek jezelf zijn en je mooiste leven leven.

Doordat je zelf heel bewust als observator gewaarwordt wat er allemaal plaatsvindt haal je er voor jezelf ook enorm veel informatie en wijsheid uit, zodat het ook daadwerkelijk makkelijker wordt om dingen in je dagelijkse leven toe te passen.

De ruimte die er vrij komt tijdens zo een sessie geeft je hogere bewustzijn de kans om steeds vollediger in te dalen in je lichaam.

Deze sessies zulen vooral heel diepgaande effecten hebben als je zelf al een basis van bewustwording en spirituele groei hebt, het is vooral geschikt voor oude zielen die er klaar voor zijn om in het reine te komen met de trauma’s uit vorige levens en die zichzelf willen gunnen om deze ronde op aarde hun volle potentieel te leven en volop te genieten van het aardse leven ipv er aan de rand van te staan en te blijven geloven dat je geen macht hebt over hoe je leven eruit ziet, anderen proberen te redden of spiritualiteit boven het aardse leven te plaatsen…

Het opent als vanzelf de mogelijkheid om écht te genieten van je leven ipv uit schuldgevoel en plichtsbewustzijn jezelf alleen het hoogstnodige te gunnen, als je vindt dat je het verdiend hebt. Het diepgewortelde gebrek aan zelfliefde en eigenwaarde kan zo zachtjes weer oplossen.

Het wordt opeens ook een stuk makkelijker om de verantwoordelijkheid over het eigen leven volop te omarmen en de eigen ruimte op een zachte, doch krachtige manier in te nemen, terwijl er nog voldoende empathie en aandacht blijft voor de noden van de ander, zonder dat deze door jou zouden moeten worden ingevuld!

Wil je graag nog wat meer info of wil je even aan den lijve “voelen” of ik iets voor je kan betekenen?

Reserveer dan even je plekje voor een kennismakings- of inplugsessie, waar je al even mag proeven van wat je mag verwachten.

Of je boekt rechtsreeks één van de dieptransformerende sessies: 150 euro incl btw 

Toen ik in mei 2019 een afspraak had met Jana mbt emotie-begeleiding, wist ik op voorhand niet via welke wijze we rond mijn emoties zouden gaan werken. Ik mocht plaatsnemen in een zetel. Jana stelde me al snel gerust en startte de sessie met een visualisatie-oefening waarbij ademhaling ook heel centraal stond. Haar zachte en rustige uitstraling en stem namen me al snel mee door de donkere stukken van mijn gevoelswereld. Ik herinner me dat telkens wanneer er bij mij inwendige weerstand opdook , zo van “oh hier wil ik niet naar toe of oh dit is te pijnlijk om te voelen” en ik voelde dat ik terug wilde, ze dit op één of andere manier haarfijn aanvoelde en op dat ogenblik het initiatief nam om zelf bijzondere klanken te uiten. Het waren deze uitzonderlijke vibrerende klanken die me telkens weer over de drempel hebben geholpen om een stap verder te gaan in het doorvoelen en beleven van mijn emoties. Ze namen op één of andere manier voor mij de angst en de weerstand weg. Op een bepaald ogenblik werd het zelfs zo intens dat ik het gevoel had, dat ik letterlijk van heel oude pijnen en emoties ben bevallen, ze vielen letterlijk uit mijn lichaam de grond in. Ik weet dat ik me na de sessie ontzettend ‘verlicht’ en dankbaar voelde. Ons tijdsbesef was na de sessie ook weg – alsof we veel langer onderweg geweest waren dan de tijd die feitelijk verstreken was. Ik ben Jana dankbaar voor deze uitzonderlijke ervaring.

 

Ilse S

De sessie bracht me ongelooflijk veel rust, niet alleen rust over mij maar ook in me, in het diepste van mijn zijn. Het bracht me naar een wereld van ZIJN. Een wereld waar er geen tijd noch behoeften zijn, enkel innerlijke rust en een speciale soort vrijheid.
Ik voelde me net een monnik mediterend op een berg, afgezonderd van alles en toch verbonden met alles. Zo mooi om dit gevoel te ervaren, zo heerlijk om dit ZIJN te beleven en helemaal weg en verbonden te zijn zonder bewust te zijn van ruimte en tijd, om dan weer helemaal opgeladen zachtjes op aarde te ‘landen’ zonder weggeweest te zijn. Dankbaar voor deze bijzondere ervaring 

N.H.

Beste Jana

Ik merk dat ik nu sinds de zielsintergratiesessie langzaam alles van mezelf echt aan het accepteren ben, ook de moeilijke momenten. Het is alsof er een laag weg is waardoor ik ook de zware kanten durf voelen, zonder ervan te willen vluchten en ze kan accepteren. 

 

Angela Van Iersel