Zielsintegratiesessie

Deze diep transformerende sessie duurt minstens 1,5 uur en zolang als nodig is (maximum 2,5 uur).

 

Er vindt een rechtsreekse traumahealing plaats van je diepste zielenwonden. Tijdens deze intensieve doch zachte energetische gesprekssessies gaan we samen rechtstreeks in gesprek met de diepste blokkades in je ziel, die je steeds opnieuw in dezelfde zelfdestrucieve patronen doen belanden en je klein houden.

 

Ze vormen de basis van je grootste angsten, waar je moeilijk verandering in kan brengen op rationele manier. Door deze wonden de aandacht en erkenning te geven die ze nodig hebben komen er ook in familielijnen weer dingen in beweging, die vaak al eeuwen vastzaten.

 

Dus ook bepaalde patronen die je herkent bij jezelf en je kinderen zullen hierdoor in beweging komen en transformeren.

 

Door jezelf te bevrijden van de gestagneerde energie en de overtuigingen en patronen die daardoor in je celgeheugen werden opgeslagen, bevrijd je ook alle andere betrokken partijen in heden, verleden en toekomst.

 

Er wordt een voelbare brug geslagen tussen je onderbewuste en je hogere bewustzijn en je ervaart hoe je al je aspecten weer kan integreren in je menselijke vorm. Je ervaart aan levende lijve dat alles in je aanwezig is en dat je altijd al HEEL was.

Doordat de blokkades bewust worden opgelost komt er meer ruimte voor je intuitie en het vorm geven van je volle potentieel hier op aarde.

Gedaan met klein spelen, gewoon authentiek jezelf zijn en je mooiste leven leven.

 

Doordat je zelf heel bewust als observator gewaarwordt wat er allemaal plaatsvindt haal je er voor jezelf ook enorm veel informatie en wijsheid uit, zodat het ook daadwerkelijk makkelijker wordt om dingen in je dagelijkse leven toe te passen.

 

De ruimte die er vrij komt tijdens zo een sessie geeft je hogere bewustzijn de kans om steeds vollediger in te dalen in je lichaam.

 

Deze sessies zulen vooral heel verdragende effecten hebben als je zelf al een basis van bewustwording en spirituele groei hebt, het is vooral geschikt voor oude zielen die er klaar voor zijn om in het reine te komen met de trauma’s uit vorige levens en die zichzelf willen gunnen om deze ronde op aarde hun volle potentieel te leven en volop te genieten van het aardse leven ipv er aan de rand van te staan en in een helden- of martelaarrol,te blijven zitten, waarbij ze gebukt onder schuldgevoel zichzelf alleen het hoognodige kunnen gunnen, maar de echte overvloed, het genieten en het levensgeluk niet volledig kunnen omarmen omdat er een diepgeworteld gebrek aan zelfliefde is.